joi, 19 decembrie 2013, 02:40 Vizualizăriview21010 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Nunta lui Filat rămîne un mister

Foto: inprofunzime.md
Cum credeți, este posibilă dezintegrarea Ucrainei în următorii 1-2 ani?
rezultatele sondajului
Nunta lui Vlad Filat cu Angela Gonța este învăluită de mister. După ce acum cîteva zile a anunțat că se însoară, Vlad Filat nu vrea să divulge cînd și unde va avea loc nunta. Liderul PLDM refuză sa ofere detalii despre căsătoria sa cu Angela Gonța.

Colegii săi de partid spun că nu știu nimic și ca nu au fost invitați la petrecere. Nici consilierii liberal-democrați din Primărie habar nu au cînd și unde va avea loc nunta, căci nu au primit nici măcar invitații. Primarul capitalei Dorin Chirtoaca nu este la curent dacă au fost distribuite invitații la ceremonie pînă la ora actuală.

Anterior Vlad Filat a anunțat că va pune la dispoziția presei imagini de la eveniment după ce acesta va avea loc.


Cuvinte cheie:decizia,nuntă,Filat
Vizualizări 21010
Comentarii 16
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

Citiţi de asemenea:

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
16.
26 decembrie, 2013 14:37

avatar
аферисты тоже женятся ...этот брак тоже не надолго ...филат тяжелый человек ..убежит она и останется как жена афериста

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorivineri, 18 aprilie
  • Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Confirmare istorica a NASA: Descoperirea primei planete locuibile, precum Pamantul19:00NASA a anunțat o descoperire extraordinara facuta de telescopul spatial Kepler: gasirea..
CCA către primarul de Taraclia: Te vor închide, iar tu să vorbești mai puțin (FOTO)17:55Direcția teritorială „Sud” a Centrului Național Anticorupție (CNA) a intentat..
Care sînt condițiile călătoriilor cu copiii în/din R.Moldova17:50În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, precum și în contextul numărului de cetățeni care vor reveni..
Generalul Boris Muravschi comentează reforma MAI17:11„Judecînd după declarațiile răsunătoare ale lui Dorin Recean privind rezultatele remarcabile în procesul de..
Cea mai tare activistă din Moldova a răbufnit!16:59Recent, comunitatea online din Moldova a fost bulversată de noutatea că liderul ONG-urilor din Moldova, Antoniţa Fonari, din..
Un hoţ care a atentat la case de schimb valutar de trei ori în 24 de ore a fost reţinut la Tiraspol16:40Un hoţ care a atentat la case de schimb valutar de trei ori în 24 de..
Experții comentează adresarea lui Timofti către UE16:39Adresarea președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofrti, către Uniunea Europeană cu solicitarea de a semna Acordul de..
Kievul nu are de gînd să înceteze operaţiunea din estul Ucrainei16:34Kievul nu intenţionează să înceteze operaţiunea specială din estul Ucrainei, iar intensitatea ei va..
Trei businessmeni originari din Moldova, în topul celor mai bogați ruși16:30Trei oameni de afaceri, originari din Republica Moldova se regăsesc în clasamentul pentru acest..
Ucraina acuză Transnistria de faptul că "pune sub semnul întrebării procesul reglementării paşnice"15:59Ucraina acuză Transnistria de faptul că "pune sub semnul..