logo

Portal informaţional independent

  
joi, 19 decembrie 2013, 02:40 Vizualizăriview21048 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Nunta lui Filat rămîne un mister

Foto: inprofunzime.md
Susțineți introducerea taxei pe lux?
rezultatele sondajului
Nunta lui Vlad Filat cu Angela Gonța este învăluită de mister. După ce acum cîteva zile a anunțat că se însoară, Vlad Filat nu vrea să divulge cînd și unde va avea loc nunta. Liderul PLDM refuză sa ofere detalii despre căsătoria sa cu Angela Gonța.

Colegii săi de partid spun că nu știu nimic și ca nu au fost invitați la petrecere. Nici consilierii liberal-democrați din Primărie habar nu au cînd și unde va avea loc nunta, căci nu au primit nici măcar invitații. Primarul capitalei Dorin Chirtoaca nu este la curent dacă au fost distribuite invitații la ceremonie pînă la ora actuală.

Anterior Vlad Filat a anunțat că va pune la dispoziția presei imagini de la eveniment după ce acesta va avea loc.


Cuvinte cheie:decizia,nuntă,Filat
Vizualizări 21048
Comentarii 16
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

Citiţi de asemenea:

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
16.
26 decembrie, 2013 14:37

avatar
аферисты тоже женятся ...этот брак тоже не надолго ...филат тяжелый человек ..убежит она и останется как жена афериста

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Topul politicienilor care se bucură de cea mai mare încredere15:20Rezultatele unui sondaj de opinie realizat de compania de cercetare sociologică „Fondul Opiniei..
Soarta a 243 de mii de moldoveni aflați în Rusia rămîne incertă (VIDEO)14:50Un număr de 243 de mii de cetățeni moldoveni aflați în Federația Rusă pot primi interdicția de..
Uniunea Vamală sau cea Europeană. Ce aleg cetățenii14:40Dacă ar fi organizat un referendum privind determinarea vectorului de politică externă al Republicii Moldova, pentru..
Pe cine ar vota moldovenii, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri14:30Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, cele mai multe voturi, peste 34 la sută, le-ar..
Diaspora moldovenească din Rusia vrea să devină activă politic14:15Președintele Congresului Diasporei Moldovenești (CDM) în Rusia, Alexandr Kalinin, în contextul..
În Moldova ar putea fi majorată vîrsta de pensionare13:20În cadrul conferinţei internaţionale „Reforma sistemului de pensii: experienţa internaţională”, care..
Serghei Lavrov evocă intervenția rusă din Georgia și acuză SUA că dirijează acțiunile autorităților ucrainene13:17Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a evocat intervenția..
La Chişinău vin ... cazacii13:12Corul Academic de Stat al Cazacilor din Kuban, unul dintre cele mai faimoase colective din Rusia, va susţine pe 2 mai un concert gratuit la..
Noi plecări din PCRM13:04Primarul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni, Victoria Milenco, a luat decizia de a se retrage din Partidul Comuniștilor. Într-o declarație de..
Comisia Europeană acordă burse pentru studii de masterat12:54Comisia Europeană acordă studenţilor din ţările Parteneriatului Estic burse pentru studii de masterat. În..