X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon se alătură PCRM, în urma apelului lui Voronin (VIDEO)

21 oct. 2013,, 11:34   Politică
4540 9
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, este gata să se alăture partidelor de stînga cu scopul de a demite actuala guvernare. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, ca răspuns la apelul președintelui PCRM, Vladimir Voronin, care a îndemnat forţele de stînga să se unească pentru a demite actuala guvernare, transmite NOI.md.

“Sîntem deschiși pentru a discuta cu comuniști o agendă politică, pentru a atinge aceste obiective privind aderarea la Uniunea Vamală ș.a. Chiar dacă utilizăm diferite metode, obiectivul final este înlăturarea guvernării de la putere. Dacă mesajul lui Voronin este unul sincer, atunci acesta este un început pentru a atinge acest obiectiv final”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a menționat că este timpul ca ambițiile și frustrările personale să fie lăsate la o parte, în favoarea interesului național.

Totodată, Dodon a declarat că acum cîteva săptîmîni a înaintat cinci propuneri membrilor Partidului Comuniștilor, printre care ca PCRM să se alăture inițiativei privind demiterea lui Dorin Chirtoacă. Potrivit lui Dodon, de atunci mai multe acțiuni propuse de PSRM au fost susținute de PCRM.

Mai mult, socialistul a spus că după mai bine de un an și jumătate, recent a purtat discuții cu liderul PCRM, după moțiune de cenzură înaintată împotriva Guvernului. Întrebat dacă este vorba despre o împăcare între Vladimir Voronin și Igor Dodon, liderul PSRM a răspuns: Să nu ne grăbim cu noțiuni de împăcare. Important e că noi să conștientizăm care este rolul opoziției.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?