X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

"Poşta Moldovei" a început livrarea coletelor pe teritoriul republicii în decurs de doar trei ore

10 oct. 2013,, 09:30   Societate
11263 1
Foto: donbass.ua
Coletele din Chişinău vor fi livrate în localităţile Moldovei în decurs de trei ore, iar expeditorul va putea în orice moment să se informeze unde se află coletul şi cînd va ajunge la destinatar. Aceasta prevede noul serviciu al Întreprinderii de Stat "Poşta Moldovei" "Curierul rapid".

Potrivit Agenţiei "Infotag", vicedirectorul Î.S. "Poşta Moldovei", Ludmila Corceac, a spus miercuri, la ceremonia de lansare, că serviciul prevede utilizarea unor tehnologii noi la distribuirea coletelor – navigatorul GPS, a utilajului de stabilire a locului unde se află acesta, mijloace de comunicare cu curierul, cîntare electronice pentru automobile.

"Cu ajutorul acestora, serviciile poştale vor deveni mai rapide şi mai calitative. Clienţii vor putea urmări on-line calea coletului expediat", a adăugat Corceac.

Ea a precizat că "Poşta Moldovei" a cheltuit în acest scop 80 de mii de euro.

"Dispunem de două automobile noi, care vor presta servicii locuitorilor din Chişinău. În viitorul apropiat, Fondul pentru ameliorarea calităţii serviciului al Uniunii Poştale Universale ne va oferi opt automobile pentru oficiile poştale raionale", a comunicat vicedirectorul.

Serviciile de distribuire rapidă vor costa 39 de lei pentru un colet de 2 kg. Serviciul poate fi apelat la telefonul 55-55-59. La acelaşi număr de telefon va fi oferiră informaţia despre locul de aflare a coletului şi timpul în care acesta va ajunge la destinatar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?