X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

MISS WORLD: Cine a cîştigat ediţia din 2013 (FOTO, VIDIO)

29 sep. 2013,, 10:49   Showbiz
8772 0
Foto: jurnalul.ro
Megan Young, Miss Filipine, a cîştigat titlul de Miss World 2013, în competiţia care a avut loc sîmbătă, pe insula indoneziană Bali. Competiţia Miss World 2013 a reunit un număr total de 130 de concurente. Pe locul al doilea în comepetiţia Miss World 2013 s-a situat Miss Franţa, iar poziţia a treia a fost ocupată de Miss Ghana.

Potrivit tradiției, corona Miss World a fost înmînată de cîştigătoarea concursului din anul trecut, Yu Wenxia, din China.

Cele zece ţări care au intrat în finala Miss World 2013 au fost: Filipine, Brazilia, Australia, Franţa, Nepal, Marea Britanie, Indonezia, Spania, Jamaica şi Ghana.

Simpatia publicului a fost cîștigată de miss Gibraltar. Republica Moldova a avut-o ca reprezentantă pe Valeria Țurcan, în vîrstă de 18 ani, conform site-ului oficial al concursului.

Megan Young s-a născut în Statele Unite ale Americii, a părăsit această ţară la vîrsta de 10 ani şi s-a mutat în Filipine. În prezent studiază cinematografia şi, încă de la vîrsta de 15 ani, a avut apariţii în filme, show-uri de televiziune şi a fost prezentator al unor programe TV. Visul său este să treacă în spatele camerei de filmat şi să devină regizor. Este pasionată de jocurile video şi de aventurile lui Harry Potter.

Organizatorii acestui concurs de frumuseţe, constrînşi în luna iunie să reafirme faptul că Miss World 2013 nu va include celebra defilare în bikini a concurentelor, au deschis în cele din urmă ediţia din acest an a competiţiei pe insula indoneziană Bali.

Pentru a asigura securitatea concurentelor, 700 de poliţişti au fost repartizaţi în hoteluri şi în alte puncte unde au avut loc etapele concursului, a cărui organizare a provocat multă mînie în Indonezia, cea mai mare ţară musulmană din lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?