Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Mihai Volontir a revenit acasă

17 sep. 2013,, 14:59   Showbiz
5296 1
Foto: apropomagazin.md
După o lungă perioadă de perindări prin spitale, îndrăgitul actor a revenit acasă, în orașul Bălți. În exclusivitate pentru apropomagazin.md, Mihai Volontir a spus că, deși nu-și pierde speranța ca într-o zi să se simtă mai bine, oricum situația lui rămîne una nu prea îmbucurătoare.

„Bine nu mai am de unde să fiu. Mi s-a dus şi vocea… asta e! Îmi este greu să vorbesc, de aceea nu vă voi spune prea multe”, i-a spus reporterului apropomagazin.md Mihai Volontir.

Menționăm că în 2012, actorul, în vîrstă de 78 de ani, a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Republican, în secția reanimare. Mihai Volontir a suportat o intervenție chirurgicală, a noua la număr, artistului fiindu-i înlăturată o tumoare.

Mihai Volontir a jucat în mai multe piese de teatru și filme, dar rolul care l-a făcut celebru rămîne cel din pelicula «Țiganul» din 1979, în care l-a interpretat pe Budulai. În 1984, a fost realizată și continuarea filmului «Întoarcerea lui Budulai».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?