X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Asociaţia "Pentru Familie" susţine legea care protejează copiii de propaganda relaţiilor sexuale netradiţionale

3 sep. 2013,, 10:18   Societate
2829 0
Foto : noi.md
Organizaţia obştească "Pentru Familie" a semnat, de rînd cu alte 100 de organizaţii neguvernamentale din 33 de state ale lumii, declaraţia în susţinerea Legii privind Protecţia copiilor de informaţii, care dăunează sănătăţii şi dezvoltării acestora adoptată în Federaţia Rusă.

În declaraţie se menţionează, în mod special, că Legea din Federaţie Rusă protejează inocenţa copiilor şi drepturile fundamentale ale părinţilor lor recunoscute de acordurile şi normele internaţionale.

"Prin intermediul acestei legi, Rusia apără drepturile omului de "valorile" fabricate artificial, care sînt implementate agresiv în societatea modernă".

Semnatarii au făcut apel către structurile europene şi internaţionale "să înceteze presiunile şi să respecte suveranitatea poporului rus", îndemnînd organizaţiile şi oamenii de bună credinţă, "care realizează importanţa protecţiei sănătăţii psihice a copiilor, să se pronunţe în spijinul Rusiei, dar şi a Ucrainei şi Moldovei care, la fel, se confruntă cu aceleaşi presiuni în legătură cu adoptarea unor legi similare".

Directorul Asociaţiei, Vitalie Marian a comunicat pentru Agenţia "Infotag" că iniţiativa de a semna o astfel de declaraţie vine din partea unei organizaţii neguvernamentale din Spania.

"Noi am decis să semnăm acest document întrucît multe structuri europene au început să facă presiuni asupra Rusiei în legătură cu legea adoptată", a remarcat el.

Potrivit lui, declaraţia a fost expediată săptămîna trecută către Guvernul şi Duma de Stat a Federaţiei Ruse, întregului bord de Membri ai Parlamentului European şi unui număr mare de reprezentanţi ai Consiliului Europei, precum şi Delegaţiilor Naţiunilor Unite.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?