X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

După sărbătorile de iarnă, un nou partid politic îşi va începe activitatea

5 ian. 2018,, 09:30   Politică
6084 7

Imediat după sărbătorile de iarnă va avea loc Congresul de constituire a partidului „Voința Poporului”. Despre aceasta a comunicat reporterului CURENTUL, Nicolae Gîrbu, unul din fondatori.

Politicianul a spus că, pregătirile necesare pentru iniţierea Congresului au fost finalizate încă în luna septembrie a anului trecut.

„În Chişinău deja avem peste 600 de cereri. La momentul actual noi avem tot ceea ce este necesar pentru organizarea Congresului de constituire a formaţiunii politice „Voinţa Poporului”. Întrebarea este alta: care este momentul oportun pentru ca acest partid să apară? Deja intrăm în sărbătorile de iarnă. Deocamdată nu avem o decizie politică luată, aşa să zicem, la nivel de grup de iniţiativă, dar la sfîrşitul acestei luni va avea loc şedinţa de partid cu preşedinţii tuturor organizaţiilor teritoriale, unde se va decide data exactă a congresului”, a declarat Nicolae Gîrbu.

Gîrbu mai spune că, el personal, ştie data cînd ar trebui să aibă loc acest Congres.

„Mie deja îmi este clar cînd va fi Congresul, dar nu vreau să impun această dată celorlalţi membri. Decizia trebuie să fie una solidară. Tot ce vă pot spune este: Congresul se va desfăşura îndată după sărbătorile de iarnă pe stil vechi”, a precizat el.


Nicolae Gîrbu a mai declarat că, toate cheltuielile pentru organizarea Congresului vor fi suportate de un grup de membri înstăriţi ai partidului. Politicianul nu a putut să numească cu exactitate suma de cheltuieli preconizată pentru manifestare.

Anterior, Nicolae Gîrbu programa desfăşurarea Congresului de constituire a Partidului „Voinţa Poporului” pentru cea de a doua jumătate a lunii septembrie a anului curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?