Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

ULTIMA ORĂ! Grup de traficanți de droguri anihilat

4 ian. 2018,, 10:11   Societate
2773 0

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalități Organizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii Direcției combaterea crimei organizate și Centrul de Analiză a Informațiilor a Inspectoratului Național de Investigații și angajații DGUP a IGP, au efectuat mai multe perchiziții în raioanele Glodeni și Fălești, soldate cu reținerea a șase persoane cu vîrsta cuprinsă între 21 și, respectiv, 30 de ani.

Aceștia produceau, preparau, păstrau și comercializau droguri în zona nord a țării.

În urma măsurilior speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală efectuate pe parcursul a 6 luni, s-a stabilit că suspecții activau din 2016 pînă în prezent, membrii grupului creînd o schemă de comercializare a drogurilor și răspîndire a acestora prin intermediari către consumatorii finali.

Astfel, doi membri ai grupului au fost reținuți în flagrant în momentul comercializării a 600 g de mariajuana investigatorului sub acoperire, contra sumei de 12.000 de lei.


Ulterior, au fost reținuți încă patru membri ai grupării infracționale, toți originari din raioanele Glodeni, Fălești și Rîșcani.


Ca urmare a perchizițiilor în automobile, domicilii, au fost depistate aproximativ 3 kg de marijuana, precum și bani proveniți din activitatea criminală desfășurată. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?