Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Frozen, va fi jucat la Chişinău de actori renumiţi din Odesa

31 dec. 2017,, 12:00   Afiș
4150 0

Magie pe scena Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu" din Capitală. Renumitul desen animat "Regatul de Gheaţă" va fi jucat pentru a doua oară de 30 de actori renumiţi din Odesa.

Cu un peisaj desprins parcă din filmul "Frozen", personajele principale Anna şi Kristoff vor lupta cu forţele naturii pentru a-şi salva regatul de la îngheţul veşnic.

Eroii spun că va fi un spectacol muzical de o oră şi jumătate în limba rusă, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm.

"Prin intermediul spectacolului nostru am încercat să transmitem oamenilor lucruri pe care adesea le uităm. Să ne bucurăm de lucruri mărunte".

Spectacolul, care are la bază renumitul desen animat "Frozen" produs de studioul Walt Disney, reflectă viaţa tinerei visătoare pe nume Anna. Ea porneşte într-o călătorie periculoasă pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii şi pentru a pune capăt vrajei. Frozen este o poveste care îmbină aventura cu comedia. Spectacolul va fi jucat pe scena din Chişinău în data de 3 ianuarie la ora 13:00 şi 16:00.

"De data aceasta ca şi data trecută s-a planificat doar un singur spectacol, vînd că cererea este foarte mare s-a decis să fie organizat şi al doilea spectacol. Toţi copii cunosc cine sînt aceşti eroi, ce fel de eroi, în scenă vom avea peste 30 de persoane", a spus Veaceslav Creţu, organizator al spectacolului.

Preţul biletelor variază între 100 şi 300 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?