Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Două cluburi imense luptă cot la cot pentru Cristiano Ronaldo

30 dec. 2017,, 14:45   Sport
2745 0

Cristiano Ronaldo este de vînzare. Starul lui Real Madrid vrea să plece de pe ”Santiago Bernabeu” și a avut o discuție cu Florentino Perez despre posibila despărțire.

Daily Record susține că președintele ”galacticilor” e dispus să se despartă de unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului, iar prețul este unul accesibil pentru marile puteri europene: puțin peste100 de milioane de euro.

Primele două cluburi care ar cheltui pe loc această sumă pentru portughezul care pe 5 februarie va împlini 33 de ani sînt PSG și Manchester United. Jose Mourinho și șeicii de la Paris sînt fani înrăiți ai campionului european.

După ce a fost desemnat jucătorul anului la Best FIFA Awards şi a cîştigat pentru a cincea oară în carieră Balonul de Aur, portughezul a primit o nouă distincţie la finalul lui 2017.

Starul lui Real Madrid a fost numit cel mai bun fotbalist al anului în cadrul Galei Globe Soccer Awards, organizată de Agenţia Europeană a Agenţilor de Jucători şi de Asociaţia Cluburilor Europene.


16 goluri și 3 pase decisive și-a trecut în cont Ronaldo în toate competițiile acestui sezon. Cristiano are contract cu Real pînă în vara lui 2021.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?