Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un nou Oficiu Poștal renovat în s. Căpriana (FOTO) ©

22 dec. 2017,, 17:01   Societate
2433 0

22 Decembrie 2017 – Pornind de la planurile de modernizare a unui număr tot mai mare de Oficii Poștale din țară, „Poșta Moldovei” realizează cu succes obiectivele pentru anul curent. Astfel, încă un Oficiu Poștal a fost renovat la activ în satul Căpriana, raionul Strășeni.

După o reparație capitală, astăzi își reîncepe activitatea oficiul poștal MD-3712 din satul Căpriana, r-nul Strășeni. La fel ca și alte oficii poștale, OP Căpriana a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației.

Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți Prim-Director General Adjunct al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Ruslan Chitoroagă; Primarul s. Căpriana, Ion Scutaru și Șefa Oficiului Poștal MD-3712, Simin Maria.

În cadrul evenimentului, Prim-Director General Adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”, a subliniat faptul că renovarea Oficiilor Poștale este strict necesară în cadrul unei întreprinderi care trece printr-un progres vizibil „Renovarea OP Căpriana este încă o performanță de care ne bucurăm enorm. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții Poșta Moldovei, de aceea nu ne oprim aici, ci continuăm dezvoltarea întreprinderii prin oferirea unui spectru variat de servicii. Persoanelor care activează în acest oficiu poștal le doresc succes și să aibă cât mai mulți clienți, pe care să îi deservească cu drag”.

Primarul s. Căpriana, Ion Scutaru și-a exprimat recunoștința pentru contribuția Î.S. „Poșta Moldovei” „Mulțumim administrației Poșta Moldovei pentru acest cadou în ajunul sărbătorilor de iarnă. Renovarea acestui oficiu poștal va facilita accesul locuitorilor satului Căpriana la serviciile poștale. Felicitări, de astăzi veți putea primi salarii, pensii și indemnizații la timp.”

Cu un cuvânt de mulțumire s-a adresat șefa oficiului poștal „Ținem să mulțumim din tot sufletul direcția Poșta Moldovei pentru renovarea acestui oficiu. De astăzi, condițiile de muncă ale salariaților noștri vor fi la nivel, respectiv și deservirea va fi calitativă, iar clienții vor fi mulțumiți”, a menționat Maria Simin.

Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea Oficiilor Poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale este un criteriu primordial.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?