Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

La Odessa a fost incendiat automobilul unui funcționar

13 dec. 2017,, 22:31   Externe
2686 0

Oameni necunoscuți au aruncat cu un "cocktail Molotov" în mașina șefului Departamentului resurselor funciare al Consiliului Municipal al Odesei.

În Odesa, persoane necunoscute au incendiat automobilul unui funcționar al orașului, aruncînd cu un cocktail Molotov în ea. Despre acest lucru a comunicat miercuri, 13 decembrie, UNIAN cu referire la reprezentantul Departamentului General al Poliției Naționale din regiunea Odesa.

De remarcat faptul că pe data de 12 decembrie, la ora 21.00, Poliția a fost informată că două persoane necunoscute au aruncat cu un "cocktail Molotov" în automobilul, care aparținea conducătorului Departamentului resurselor funciare al Consiliului Municipal al orașului Odesa, Dmitri Kot.

Reprezentantul Departamentului General al Poliției Naționale a precizat că mașina a fost parcată de-a lungul străzii Artileriei, 1, lîngă clădirea, în care se află administrația menționată.

"Au aruncat cocktail-ul Molotov și au incendiat automobilul Lexus", a menționat polițistul.

Datorită vigilenței paznicilor a fost evitat incendiul de proporții, căci aceștia cînd au văzut flacăra, au reușit să o stingă.

În prezent, sînt efectuate verificările de rigoare, pentru a fi stabilite circumstanțele incidentului.

Vă reamintim că, mai devreme, la Harkov, a fost incendiat și a ars automobilul judecătorului Curții de Apel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?