Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Caravana de Crăciun va ajunge la 3500 de copii

12 dec. 2017,, 14:31   Societate
1872 0

De astăzi, 12 decembrie, și pînă pe 22 decembrie, Caravana de Crăciun va porni zilnic din Piața Marii Adunări Naționale, cu excepția duminicilor, către localitățile din țară.

În acest an, organizatorii au ales să viziteze în fiecare zi cîte o instituție de tip internat, dar și sate în care nu există școli, transmite IPN.

Solicitată de IPN, Silvia Brăduţanu, manager la Fundația „Clipa Siderală”, organizație care desfășoară acțiunea de caritate, a spus că în acest an Caravana de Crăciun va ajunge la aproape 3500 de copii din 7 şcoli de tip internat, o şcoala profesională, un centru de reabilitare și 13 sate fără școală.

Silvia Brăduţanu a îndemnat oamenii de bună credință aducă în PMAN, de la ora 08.30 pînă la ora 09.00, cînd pornește autocarul către punctele de destinație, daruri și haine copiilor. „Caravana de Crăciun aduce copiilor căldură, bucurie şi o poveste de sărbătoare cu concursuri distractive și cadouri”, a spus Silvia Brăduţanu.

Acțiunea de caritate se află la cea de-a XXI-a ediție și este organizată de „Clipa Siderală”, în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport a Municipiului Chișinău și cu Inspectoratul Naţional de Patrulare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?