X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vizita Silviei Radu la Londra aduce primele roade

7 dec. 2017,, 17:51   Capitala
3798 2

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a semnat Acordul de grant în cadrul proiectului „Eficienţă energetică în clădirile publice din Chişinău”, în valoare de 5 milioane de euro, transmite NOI.md.

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, se află, în perioada 5-8 decembrie 2017, într-o vizită oficială la Londra, Marea Britanie, unde participă la cea de-a 7-a Adunare a contribuabililor din cadrul Parteneriatului pentru Mediu şi Eficienţă Energetică din Estul Europei (E5P).

E5P este un fond al Uniunii Europene, prin intermediul căruia se susţin proiectele autorităţilor locale de îmbunătăţire a eficienţei energetice şi a mediului.

Evenimentul este organizat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi se desfăşoară în sediul central al instituţiei financiare.

Amintim că valoarea totală a proiectului privind eficienţa energetică şi izolarea termică a clădirilor publice din municipiu este de 25 de milioane de euro. În acest sens, BERD şi BEI (Banca Europeană de Investiţii) oferă cîte un împrumut de 10 milioane de euro. De asemenea, Chişinăul beneficiază şi de un grant de investiţii de 5 milioane de euro din partea Fondului E5P.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?