Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Leancă ar putea reveni în fruntea Ministerului de Externe

7 dec. 2017,, 08:52   Politică
2756 5

Liderul Partidului Popular European din Moldova (PPEM) și vicepreședintele Parlamentului, Iurie Leancă, ar putea reveni din nou la șefia Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), pînă la finele anului curent.

Declarația a fost făcută aseară de către președintele de onoare al Partidului Democrat (PD), în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”, de la postul de televiziune TVR Moldova.

„Pe interior se discută efectuarea unor modificări în structura și componența Guvernului. Noi ne dorim să împrospătăm forțele în Executiv. Nu s-a discutat exact anumite candidaturi. Nu este exclus că îl vom vedea în Guvern pe Iurie Leancă. Dumnealui are o vastă experiență în domeniu. Nu mai este mult pînă la 19-20 decembrie. Nu exclud că vor fi unele modificări”, a afirmat Diacov.

De asemenea, președintele de onoare al PD, a menționat că partidul democraților dorește ca în 2018 să fie un Guvern mult mai activ, care să acopere toate domeniile, inclusiv relațiile externe. „Cîte ceva s-a discutat pe interior, dar să nu intrăm în speculații, nu pot să afirm nici să infirm acum nimic. În următoarele săptămîni vom vedea”, a conchis Diacov.

Realitatea.md amintește că anterior în presă s-a mai vehiculat că, președintele PPEM ar putea reveni la șefia MAEIE, după ce PDM ar opera mai multe schimbări de cadre pe interior

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?