Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Fructele moldovenești, promovate la Dubai

5 dec. 2017,, 17:41   Societate
2893 0

5 producători procesatori și exportatori de fructe, membri ai Asociației Moldova Fruct, participă în perioada 5-7 decembrie la expoziția internațională World of Perishables care se desfășoară la Dubai, Emiratele Arabe Unitem, relatează NOI.md.

Participarea producătorilor moldoveni la expoziție este posibilă datorită suportului financiar oferit de Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

În cadrul evenimentului de la Dubai, producătorii prezintă și promovează fructe proaspete: mere, prune, dar și procesate: struguri și prune uscate. Este pentru a doua oară cînd antreprenorii agricoli din Moldova participă la această expoziție internațională.

World of Perishables este unul dintre cele mai mari tîrguri din Orientul Mijlociu, la care și-au anunțat participarea peste 300 de expozanți din 20 de țări ale lumii. Expoziția reprezintă o platformă pentru a interacționa cu cei mai mari furnizori locali și internaționali de fructe și legume, o oportunitate perfectă pentru descoperirea noilor tehnologii și a ultimelor tendințe ale sectorului.

Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe din Republica Moldova este o organizaţie necomercială, nonguvernamentală şi apolitică, ai cărei membri sînt peste 170 de producători de fructe de pe întreg teritoriul ţării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?