X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va ajuta economia țării

6 dec. 2017,, 00:01   Externe
4179 0

În luna mai a anului viitor, fosta actriță Meghan Markle va intra în familia regală britanică, devenindu-i soție Prințului Harry al Marii Britanii.

Un eveniment așteptat de milioane de simpatizanți regali, dar și de familia regală britanică. Cum așa? Ei bine, motivul e unul pur financiar, dat fiind faptul că se preconizează o creștere a economiei britanice, dar și o întărire a relațiilor diplomatice cu SUA.

Logodna lor a ajutat economia țării

Interesul internațional manifestat vizavi de nunta dintre Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle ar putea însemna o creștere semnificativă în turismul britanic, și, prin urmare, o majorare a economiei britanice cu cîteva milioane de lire sterline. O spune chiar o firmă de consultanță financiară, care preconizează că istoria nunții Prințului William cu Kate Middleton se va repeta în cazul nunții Prințului Harry cu Meghan Markle.

Geanta ei s-a vîndut în timp record

Astfel, potrivit unui studiu făcut de firma de consultanță financiară ”Brand Finance”, nunta dintre Harry și Meghan poate genera o creștere a economiei britanice cu 500 de milioane de lire sterline. Specialiștii au în vedere ”efectul Meghan”, manifestat deja la primele apariții în public ale logodnicei lui Harry, care a generat vînzări record. Aceștia fac referire la geanta în valoare de 495 de lire sterline, creată de designerul britanic Strathberry, care s-a vîndut în doar cîteva ore, după ce Meghan Markle a purtat-o, vineri, la prima îndatorire oficială.

S-au creat deja obiecte inspirate din logodna lor

David Haigh, directorul firmei Brand Finance, a declarat pentru Sunday Express că, pînă acum, obiectele vestimentare purtate, în public, de către Ducesa de Cambridge au adus un venit considerabil casei regale britanice: ”Multe dintre vînzările generate de monarhi au fost cu care Ducesa de Cambridge a fost văzută. Meghan Markle este o actriță talentată, cu o popularitate globală și cu un puternic branding personal. Ne putem aștepta ca ea să i se alăture Ducesei de Cambridge și să devină un ambasador puternic al monarhiei și al brandurilor britanice, în general, mai ales în SUA și Canada, acolo unde ea a locuit pînă acum”.


Specialistul David Haigh a precizat și că sărbătorirea Jubileului de Diamant a Reginei Elisabeta a II-a, din 2012, a generat o creștere a economiei britance cu 390 de milioane de lire sterline, grație rezervărilor la diferite hoteluri, dar și a vînzărilor de produse comercializate de Casa Regală Britanică. Ducesa de Cambridge, de exemplu, generează vînzări de 200 de milioane de lire sterline pe an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?