Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O primăriţă, atrăgătoare, condamnată la ANI GREI de închisoare (FOTO)

5 dec. 2017,, 02:00   Externe
8259 0

Tînăra, care are 27 de ani, îşi conducea angajaţii de la Primăriei cu ajutorul reţelei de mesagerie instant WhatsApp, în timp ce ea locuia într-un alt oraş, într-un lux orbitor, finanţat de bugetul local.

Leite a fost aleasă primar într-unul dintre cele mai sărace oraşe din Brazilia şi, scrie The Independent, a reuşit să delapideze aproximativ 4,5 milioane de lire sterline de la bugetul de stat, din banii destinaţi unui fond al şcolilor.

Toată schema de delapidare a fost gîndită de iubitul fetei, un bărbat de 44 de ani, fostul primar al oraşului care fusese împiedicat să mai candideze, fiind acuzat de corupţie. Humberto Dantas dos Santos, care nu a fost prins de poliţie, a fost condamnat la 17 ani de închisoare în absenţă.

Pe contul ei privat de Instagram, primărița se lăuda nu cu realizările publice, ci cu petrecerile extravagante și cu prezența în cluburile de noapte.

"Eram săracă înainte să fiu aleasă, aveam doar un Land Rover", a spus primărița, potrivit ziarului brazilian Folha de Sao Paulo. "Acum conduc o Toyota SW4. Trebuia să-mi iau o mașină și mai scumpă deoarece banii nu mai sînt o problemă pentru mine, cu ajutorul lui Dumnezeu", spunea Lidiane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?