X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cei care au vărsat deşeuri în faţa sediului PLDM vor face puşcărie

4 dec. 2017,, 10:02   Societate
3587 4

La insistenţa procurorilor, doi indivizi care au vărsat deșeuri în fața sediului PLDM au fost condamnaţi pentru huliganism la trei ani de închisoare cu executare, notează NOI.md.

Verdictul a fost dictat de Curtea de Apel Chişinău, care a admis contestaţia procurorilor împotriva sentinţei Judecătoriei Chişinău (sediul Buiucani), prin care, la începutul acestui an, învinuiţii s-au ales doar cu pedepse nonprivative de libertate.

Incidentul a avut loc pe 11 octombrie 2015, aproximativ ora 04:38. Inculpaţii, care se aflau într-o autospecială de colectare a deşeurilor biologice, au virat spre intrarea în sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova, amplasat pe str. Bucureşti, 88, din capitală. În continuare, aceştia au inclus sistemul de evacuare a deşeurilor biologice din cisterna autospecialei, îndreptând intenţionat tubul de evacuarea deşeurilor în direcţia sediului, după care au părăsit locul faptei.

Pe lîngă pedeapsa închisorii, autospeciala de colectare a deşeurilor biologice de model ,,ZIL 5301PO” a fost supusă confiscării speciale, prin trecerea forţată şi gratuită în proprietatea statului.

Decizia Curţii de Apel este definitivă şi executorie, însă poate fi supusă recursului la Curtea Supremă de Justiţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?