Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

A devenit milionară peste noapte, dintr-o greșeală a băncii

19 noi. 2018,, 00:30   Externe
6517 0

O tînără din Malaezia a devenit milionară peste noapte, dintr-o greșeală a băncii care i-a virat în cont 4,6 milioane de dolari australieni.

Christine Jiaxin Lee a cheltuit aproape toată suma pe bijuterii și genți de lux, pînă cînd totul a ieșit la iveală. A fost acuzată de fraudă, însă acum procurorii au renunțat la caz, relatează BBC News.

Christine Jiaxin Lee avea doar 17 ani atunci cînd a devenit milionară. Locuia în Australia, unde studia la o facultate din Sydney. Viața ei s-a schimbat atunci cînd a descoperit, în 2012, că are 4,6 milioane de dolari australieni în cont. Tînăra a început aproape imediat să își cumpere produse scumpe, precum bijuterii și genți de lux.

În 2015, banca a descoperit greșeala, iar Christine a fost arestată pe aeroport, chiar cînd urma să plece către țara ei, Malaezia. Ea a fost acuzată de fraudă, după ce și-a însușit banii care nu îi aparțineau. A fost eliberată ulterior pe cauțiune, neavînd însă posibilitatea de a părăsi Australia. Acum, tînăra a putut să plece în țara ei, căci procurorii au renunțat la caz.

Toate acuzațiile au fost retrase, fără să fie oferite prea multe detalii. De altfel, un judecător afirmase atunci cînd a eliberat-o pe cauțiune, că ea nu a furat banii și nu a avut intenția de a comite fraudă, pur și simplu a primit o sumă de bani la care visează toată lumea. „S-a întors în Malaezia alături de familia ei și este fericită că poate să-și reia viața”, a spus avocatul tinerei în vîrstă de 22 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?