Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarația făcută de Sandu care o să-l „doară” pe Băsescu

1 dec. 2017,, 10:49   Politică
6539 8

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că fostul președinte al Romîniei, Traian Băsescu, nu mai este o voce puternică la București.

Despre aceasta a declarat Sandu în cadrul unei emisiuni de la PROTV, specificînd că Băsescu a decis să vină în R. Moldova să facă politică.

„Președintele Băsescu este un om politic. Așa cum în România s-au epuizat funcțiile, deoarece el a deținut cea mai mare funcție în stat și pentru că partidul lui nu stă foarte bine acolo în sondaje, Traian Băsescu a decis să vină în R. Moldova și să facă politică. Totul pentru că îi place politica”, a declarat Sandu, ieri-seară, în cadrul emisiunii „În profunzime” de la „Pro TV”.

De asemenea, lidera PAS l-a contrazis pe Băsescu, care declară la Chișinău că R. Moldova nu are nicio șansă să se integreze în Uniunea Europeană și că singura oportunitate de a face parte din marea familie europeană este reunirea cu România.

„Nu sînt de acord cu declarațiile pe care le-a spus Traian Băsescu privind faptul că R. Moldova nu va adera niciodată la UE. Noi avem un Acord de Asociere cu UE. Sînt de acord că dispoziția în cadrul țărilor membre UE nu este cea mai bună, dar asta nu înseamnă cu lucrurile nu se pot schimba. Totul depinde de noi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?