Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filip, cu un nou mesaj către „cei care vin cu atacuri”

30 noi. 2017,, 15:28   Politică
2381 4

Premierul Pavel Filip a acuzat forțele politice de opoziție de faptul că au încercat prin propagandă să minimizeze succesul obținut la Bruxelles, informează NOI.md.

El a remarcat că partidele care critică rezultatele guvernării pe dimensiunea relațiilor cu partenerii externi nu sînt adversari ai guvernării, dar ai cetățenilor.

„Desigur că guvernarea nu este perfectă, dar încercăm, și este adevărat, în majoritatea cazurilor, ne reușește să modernizăm Moldova. De aceea toți care vin cu atacuri, nu doar presa, dar și formațiunile politice din așa-numita opoziție, fie parlamentară, dar mai mult cea extraparlamentară, nu consider că sînt niște adversari ai guvernării, dar ai modernizării Moldovei, ai cetățenilor”, a comentat Filip.

Potrivit lui, asistența macrofinanciară acordată de UE va fi folosită pentru reconstrucția grădinițelor și școlilor, construcția drumurilor, modernizarea spitalelor.

„Îmi dau seama că lupta politică este pasională și în tranșee, dar cetățenii nu merită să fie sacrificați și nu merită să fie scarificat adevărul de dragul unor politicieni”, a spus șeful Executivului.


Filip a mai menționat că nimeni nu poate reproșa Guvernului că este implicat în ilegalități.

„Se luptă toți la nivel mare cu oligarhia, cu «statul capturat», dar nimeni nu poate veni cu dovezi. Dimpotrivă, avem rezultate, cum ar fi majorarea veniturilor la bugetul de stat. Odată ce ne-am mobilizat, am impus și disciplină în cadrul instituțiilor statului, am reușit”, a conchis Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?