Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Instagram a alcătuit top-ul celor mai populare orașe

4 dec. 2017,, 00:01   Externe
3331 0

Analiza a fost efectuată în baza geotagging-ului, unde au fost realizate cele mai multe fotografii

Sfîrșitul anului, ca întotdeauna, s-a dovedit a fi fructuos în ceea ce privește ratingurile. Analiștii din diverse domenii, cum ar fi: muzica, literatura, cinematografia au totalizat rezultatele pentru anul trecut. Lista acestora cu cele mai populare orașe le-a publicat și rețeaua socială Instagram, care a decis să afle care sînt cele mai atractive orașe, din punct de vedere turistic. Drept criteriu, a fost adoptată frecvența de geotagging, care a arătat din ce puncte au fost făcute cele mai multe fotografii.

În fruntea topului celor 5 s-a clasat cel mai romantic oraș din lume - capitala Franței, Parisul. Pe locul patru se află orașul brazilian São Paulo, fapt care nu este surprinzător, din moment ce vecinătatea uimitoare a stilurilor arhitecturale și a epocilor abia dacă poate lăsa indiferent pe cineva. Trio-ul finalist este deschis de capitala Albionului, Londra. "Argintul" i-a revenit Moscovei, iar "aurul" – celui mai fotogenic oraș din lume, New York-ului.

În top zece printre cele mai fermecătoare și atractive orașe a ajuns și cel mai sexy oraș, după părerea lui Jay Law, Los Angeles-ul, maiestuosul St. Petersburg, orașul indonezian Jakarta, gălăgiosul Istanbul și pasionanta Barcelonă.

Din orașele rusești, Moscova a devenit din nou lider la capitolul popularitate - de data aceasta orașul a luat "aurul", Sankt-Petersburg a devenit medaliatul de argint, iar "bronzul" i-a revenit Kazan-ului. Pe poziția a patra și a cincea se află orașele Novosibirsk și Rostov-pe-Don.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?