X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Descoperirea anului: publicitatea radio migrează pe Internet ©

30 noi. 2017,, 10:00   Business
4620 0

Cinci întrebări insidice despre modul în care un format complet nou de publicitate audio in "Odnoklassniki" si "VKontakte" va ajută sa ajungeți săptămânal la 320 mii de persoane: răspunde Alina Cuzmina, director media al companiei Media Contact.

Întrebare directă: de ce să nu rămânem la publicitatea radio? Se merită oare ca companiile să renunțe la publicitatea pe posturile de radio tradiționale în favoarea publicității audio pe Internet?

- Să fim realiști. Astăzi, niciunul dintre formatele tradiționale (fie TV sau radio) nu este capabil să transmită cu exactitate informații despre companie către publicul țintă atât de meticulos și bine direcționat, ca și rețelele sociale și internetul în ansamblu. Datele cu privire la locul de reședință, vârstă, familie, copii, precum și informații vizând comportamentul sau un set de interese - toate acestea sunt comunicate în mod voluntar de către utilizator pe rețelele sociale folosite de el, și în cele din urmă servește ca set de date, care ajută o companie să selecteze cu precizie publicul țintă căutat de ea. Nu diminuăm importanța radioul tradițional, însă este necesar să accentuăm următorul fapt: astăzi niciun post de radio tradițional nu poate oferi o abordare a publicității audio similară celei oferite de către compania noastră. Publicitatea audio pe care o oferim Noi poate fi garantat auzită de până la 320 000 de moldoveni săptămânal!

Care este esența noului format?

- Astăzi, tot mai mulți oameni asculta muzică on-line, în rețelele sociale - atât la birou, cît și în transportul public, sau, de exemplu, într-un club de fitness în timp ce fac sport, in timp ce aleargă prin parc, pe stradă... Oriunde! Aceasta este o tendință mondială, prezentă acum și în Moldova. Acestor oameni, noi le putem difuza publicitatea în mod individual. În plus, volumul auditoriului este impresionant! Săptămânal peste 320.000 de utilizatori din Moldova utilizează serviciile muzicale în rețelele sociale "VKontakte", "Odnoklassniki" și "Moi Mir". Putem oferi clienților acces la acest auditoriu, comparabil cu acoperirea posturilor de radio de top.

Plasarea publicității audio are loc într-o rețea de publicitate care unește trei rețele sociale populare în țara noastră - Odnoklassniki, VK și Moi Mir. Acesta este un format complet nou, în care informația principală este transmisă prin intermediul unei coloane sonore, atât pe telefoanele mobile și tablete (6-70%), precum și pe calculatoare personale, inclusiv laptop-urile (3-40%).

Important este că clientul plătește pentru ascultarea garantată a publicității sale.

Și totuși cum reușiți să ajungeți la 320 mii de ascultători din Moldova?

- Pentru aceasta există opțiuni de setări speciale - targheting:

• Sexul și vârsta - pe baza datelor de înregistrare ale utilizatorului și / sau în funcție de profilul său în rețelele sociale.

• GEO – targhetingul geografic după orașele din Moldova. Targhetingul se bazează pe adresa IP actuală a utilizatorului.

• Venituri - nivelul venitului utilizatorului bazat pe comportamentul său în rețea (domenii de interes, cumpărături online): sub medie, medie, peste medie, înalt, premium.

• Interese comportamentale - interesele utilizatorului bazate pe comportamentul acestuia pe Internet. De exemplu, utilizatorii caută asigurare de sănătate sau sunt interesați de produsele pentru copii.

Care este atunci marele avantaj?

- Marele avantaj este că acest format, absolut unic pentru Moldova, vinde publicitatea focalizat, individual, dacă doriți. Aceasta nu este o audiență amorfă de 320.000 de oameni - aceștia sunt oameni specifici, cu preferințele, interesele, oportunitățile financiare și așa mai departe. Numai cunoașterea bună ale auditoriului dvs. vă ajută să creșteți vânzările reale și ajută companiile să atingă un nivel nou de dezvoltare.

Cum însă e posibil să urmăriți eficiența unei astfel de publicități?

- Aici devine cel mai interesant. Atunci când un client plasează reclamă audio pe Odnoklassniki, VK și Moi Mir, el poate urmări câte persoane au fost puse în contact cu publicitatea companiei/mărcii sale. În general, acest tip de publicitate este o tendință în creștere în multe alte țări. În Moldova, acest tip de publicitate este oferit doar de o singură casă de vânzări online. E vorba de Internet Sales House Media Contact. Compania noastră a fost înființată în 2008 și este reprezentantul regional al Grupului Mail.Ru în Moldova. Oferim servicii de publicitate pe cele mai populare site-uri din Moldova: Mail.ru, Odnoklassniki.ru, VK, Moi Mir.

Ne puteți contacta la numărul:

+373 60150098

info@mediacontact.md

http://www.mediacontact.md

Aveți ceva de spus despre marca dvs.comercială? Publicul moldovean este gata să asculte!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?