X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Conductă pentru transportarea alcoolului de contrabandă, depistată în Nistru (FOTO)

29 noi. 2017,, 10:05   Societate
3175 0

30 de metri de furtun, scos din apele rîului Nistru, urma să fie folosit în transportarea ilicită a alcoolului etilic peste frontiera moldo-ucraineană.

În prezent, polițiștii de frontieră documentează un grup de cetățeni din R. Moldova și Ucraina, bănuiți că ar fi acționat după metodele de ascundere a furtunurilor, prin îngropare, inclusiv sub apele Nistrului, cu scop de transportare a alcoolului în țara vecină.

Astfel, în baza evenimentului de frontieră, înregistrat la sfîrșitul săptămînii trecute, precum că mai multe persoane transportă peste frontiera de stat alcool etilic, ofițerii de investigații din Direcția regională NORD au desfășurat ieri, 28 noiembrie a.c., verificări în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Soroca”.

În rezultat, la marginea sat. Vasilcău, r-nul Soroca, polițiștii de frontieră au depistat un furtun care ducea de pe mal în rîul Nistru. Furtunul cu o lungime de 30 m și un diametru de 20 mm, din primele cercetări s-a stabilit că nu a fost folosit, neprezentînd careva mirosuri specifice.

La ora actuală, angajații Poliției de Frontieră continuă să întreprindă măsuri de investigație, cu acumularea probelor, inclusiv cu scopul identificării tuturor persoanelor implicate în contrabanda cu alcool.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?