X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Prima Doamnă a vizitat trei grădinițe din raionul Ștefan Vodă (FOTO)

29 noi. 2017,, 08:52   Societate
4009 1

Prima Doamnă Galina Dodon a vizitat azi trei grădinițe din raionul Ștefan Vodă: Grădinița „Albinuța” și „Poienița Veselă” din satul Olănești și Grădinița din satul Tudora.

„Prima Doamnă a efectuat o vizită în Raionul Ștefan Vodă. Aici, 15 grădinițe au beneficiat de suport în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare, lansat de Fundația de binefacere „Din Suflet”. Astfel, în urma solicitărilor adresate Fundației de către administrațiile și colectivele de părinți ale acestor instituții preșcolare, au fost rezolvate cele mai stringente probleme”, se menționează într-un comunicat al Președinției.

Potrivit sursei citate, grădinițele au primit prin intermediul Fundației Primei Doamne paturi, jaluzele, tehnică audio, aparate sportive de gimnastică ș.a.

Potrivit reprezentanților Președinției, 200 de grădinițe din Moldova au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne: „Pentru anul viitor, ne propunem să sprijinim altele 500, iar, pînă la finele actualului mandat al Președintelui Republicii Moldova, preconizăm ca acest suport să ajungă la toate instituțiile preșcolare din țară”, se menționează în comunicatul Președinției.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?