Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Primul interviu acordat de Harry și Meghan (FOTO/VIDEO)

28 noi. 2017,, 14:41   Externe
8116 0

Prințul Harry și Meghan Markle au acordat luni primul interviu împreună pentru jurnaliștii britanici, după ce au dezvăluit că urmează să se căsătorească în primăvara anului 2018.

Prințul Harry a mărturisit că s-a îndrăgostit de actrița americană Meghan Markle „la prima vedere”, el fiind „suprins de frumusețea actriței”. Prințul a dezvăluit de asemenea că nu auzise de ea înainte să o cunoască.

„Sînt foarte încîntat”, a mai spus Harry, 33 de ani, care se va căsătoricu Meghan, 36 de ani, în primăvară.

Actrița americană în vîrstă de 36 de ani, emoționată și puțin nervoasă, le-a arătat ziariștilor inelul de logodnă cu diamante. Actrița a spus de asemenea că Harry a realizat designul inelului, el fiind din aur galben și cu trei diamante. Două dintre diamante au aparținut prințesei Diana.


Cei doi tineri au apărut radioși, la miezul zilei în grădinile palatului Kensington, pentru o ședință foto, iar la scurt timp s-a făcut public un interviu înregistrat cu cei doi.

Actrița a povestit că l-a cunoscut pe Harry, în iulie 2016, prin intermediul unor prieteni comuni care le-au stabilit o întîlnire pe nevăzute.

Întrebată ce părere are de prințesa Diana, Meghan a declarat: „Totul despre familia lui Harry e foarte important pentru mine. Pe prințesa Diana simt că am ajuns să o cunosc prin intermediul celor care i-au fost apropiați”.

Prințul Harry a declarat că dacă prințesa Diana ar fi cunoscut-o pe Meghan „ar fi fost foarte încîntată pentru el și probabil ar fi fost cele mai bune prietene.”

Meghan Markle va fi a doua americancă divorțată care își va face intrarea în familia regală după Wallis Simpson, pentru care regele Edward al VIII-lea a trebuit să abdice în 1936.

Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul consort Philip, au salutat vestea luni dimineață.

„Regina și ducele de Edinburgh sînt încîntați de noul cuplu și le urează să fie fericiți”, se menționează într-un comunicat al Casei regale britanice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?