X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

SPA pentru bebeluși în Australia - unul dintre cele mai frumoase locuri de văzut

19 noi. 2018,, 03:31   Externe
4253 0

Baby Spa Perth din Australia de Vest oferă hidroterapie de înaltă calitate și masaj, exclusiv pentru clienții cu vîrsta sub 6 luni, scrie Bored Panda.

Acest centru spa are propriul său dispozitiv de înot patentat, cunoscut sub numele de Bubby. Nu numai că aceste piese sînt impresionante, dar ajuta copiii să se relaxeze și, de asemenea, îi pregătesc pentru înot. Deși Baby Spa Perth este primul de acest gen din Australia, acest centru se alătură liniei de francize internaționale. Fondatorul spa-ului, Laura Sevenus, conduce de asemenea centre spa pentru copii în Anglia, Africa de Sud și Spania. Baby Spa Perth este prima piscină și sală de masaj din Australia exclusiv pentru… exact! Bebeluși!

Aici bebelușii se bălăcesc și înoată în apă călduță.

În acest centru spa există chiar și un dispozitiv pentru înot, patentat, numit Bubby, care permite copilașilor să înoate confortabil și în siguranță.

Atît copilașii, cît și părinții au parte de relaxare în cadrul acestui centru.


Pe lîngă faptul că este o activitate minunată și distractivă, hidroterapia este și extrem de benefică pentru sănătatea copilașilor.

Copii se pot mișca liber în apă, ceea ce favorizează dezvoltarea forței musculare și a oaselor.

În cadrul acestui centru, copii sînt pregătiți treptat pentru etapa în care vor merge și vor putea să înoate.

Plus că, trebuie să recunoaștem – a fi bebeluș este o muncă grea, care epuizează!

După activitatea la piscină, bebelușii au parte de un masaj ușor cu ulei de semințe de struguri, care hidratează pielea.

Apa în care înoată bebelușii este purificată cu ozon, astfel sînt omorîte toate bacteriile posibile.

Aceste fotografii s-au răspîndit în tot mediul online, făcînd adevărate furori. Pagina de Instagram a centrului spa are deja 11,5 mii de abonați!

Chiar dacă acest centru este primul în Australia, asemenea centre spa pentru bebeluși mai există în țări precum Anglia, Africa de Sus și Spania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?