X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ziua de naștere și puterea ei

8 dec. 2017,, 18:45   Societate
9249 0

Ziua apariției omului pe lume este o dată specială pentru el. În ziua nașterii omul obține energia care îl va alimenta un an întreg, pînă la următoarea lui zi de naștere.

Prin urmare, este bine să știți ce trebuie să facă omul înainte de ziua sa de naștere și în următoarele 12 zile. Nu este un secret că, cu cîteva zile înainte de principala lor sărbătoare, mulți devin nervoși, iritați, adesea chiar deprimați, obosiți sau simt o tristețe inexplicabilă. La unii oameni se acutizează bolile cronice, chiar și în plină vară pot apărea răceli. Și acest lucru nu se întîmplă deloc din cauză că îmbătrînim, așa cum se crede de obicei. Doar pînă la data nașterii noastre sîntem deja slăbiți din punct de vedere energetic, ceea ce duce la slăbiciune fizică și mentală.

Încercați cu o săptămînă înainte de ziua dvs. de naștere să faceții ritualuri zilnice simple și starea dvs. de spirit se va schimba în bine:

Iertați-i pe toți cei care v-au jignit anul acesta. Credincioșii ar trebui să viziteze biserica și să-i scrie la rugăciuni de sănătate pe toți răuvoitorii lor și să-i ierte.


Luați toate măsurile posibile pentru a achita datoriile – nu numai bănești, ci și spirituale: cereți iertare de la persoanele cărora le-ați provocat durere. Încercați să finalizați cele mai importante lucruri (sau cel puțin să puneți bazele finalizării lor).

Una dintre seri petreceți-o în singurătate: analizați rezultatele din ultimul an, recunoașteți-vă greșelile și înfrîngerile. Puteți scrie toate acestea pe o foaie, împărțind-o în două.

În dimineața zilei de naștere găsiți 10 minute și scrieți un plan aproximativ pentru un an – dorințele și visele voastre. Îndoiți foaia și puneți-o în ascunzișul dvs. pînă la următoarea dată.

Primele 12 zile de după ziua de naștere sînt cel mai important moment al anului. Acesta este un fel de "punct de referință" pentru anul următor. Înregistrați evenimentele din primele 12 zile și aflați prognoza dvs. pentru un an. Este foarte important să urmăriți starea dvs. emoțională, deoarece cum va fi aceasta în primele douăsprezece zile, va rămîne aceeași pentru întregul an. Cum trebuie trăite primele 12 zile de după ziua de naștere?

Prima zi:

Starea noastră de spirit în prima zi de după naștere este garantul stării sufletești pentru tot parcursul anului. De aceea, se obișnuiește să bucuri omul în această zi – să-i oferi daruri, să-i spui cuvinte plăcute. Dar nu adunați o mulțime zgomotoasă dacă preferați să vă petreceți ziua de naștere singur și în liniște – de ziua nașterii trebuie să vă oferiți confort anume sie. Faceți în această zi ceea ce vă place cel mai mult. Dacă aveați de gînd să vă schimbați aspectul, aceasta este tocmai ziua potrivită. Dacă ați dorit să faceți alergări, gimnastică, meditație, începeți de astăzi!

Ziua a doua:

Amînați programul financiar pentru viitor. Nu vă faceți griji, nu vă încordați prea tare – este mai bine să lucrați în liniște, să scrieți un plan pentru biruințele dvs. pentru anul următor, să numărați banii, să achitați datoriile, adică să faceți ceea de ce depinde profitul viitor. Este necesar să actualizați energia banilor – să faceți un cadou cuiva, donații de caritate, milostenie. Dar să luați sau să dați cu împrumut în niciun caz nu se poate. Această zi are un alt aspect important – astăzi este bine să începeți trecerea la o dietă sănătoasă. Puteți face o dietă aproximativă pentru un an.

Ziua a treia:

Ziua stabilirii contactelor. E de dorit să schimbați practica dvs. obișnuită de a comunica cu oamenii. Dacă sînteți prea comunicativ, rețineți-vă și ascultați-i pe ceilalți. Introvertiții ar trebui să încerce să se depășească pe sine și să rămînă în mulțimile de oameni și chiar să atragă atenția asupra sa. Dezvoltați astăzi exact tehnicile de comunicare care vă lipsesc. Conflictele în această zi sînt inacceptabile. Acordați atenție noilor cunoștințe – sînt foarte importante și promițătoare. Scrieți-le scrisori de afaceri partenerilor – acest lucru va întări cooperarea.

Ziua a patra:

Consolidați sprijinul rudelor. Acest factor este foarte important – succesul nostru depinde adesea de ajutorul rudelor și al prietenilor. Apelați-i pe toți în care aveți încredere și pe care vă puteți baza. Vizitați-vă părinții, spuneți-le cît de importanți sînt pentru dvs. Seara puteți invita prietenii cei mai apropiați și cei mai de încredere. Trimiteți-le un mesaj dacă sînt departe, mulțumindu-le pentru prietenie. O parte din această zi trebuie petrecută acasă – pentru a face ordine, pentru a înnoi ceva în interior.

Ziua a 5-a:

Zi de creație. Fără creativitate este dificil să obții succese. Încercați să faceți ceva neobișnuit pentru dvs. Amintiți-vă copilăria – faceți un desen, inventați rime. Este minunat dacă veți reuși să petreceți această zi împreună cu copiii dvs. – ei, cu siguranță, vă vor trezi creativitatea. Noua simpatie care apare în această zi duce la relații de durată, posibil chiar la căsătorie.

Ziua a 6-a:

Creați-vă un program de sănătate. Sînt binevenite toate procedurile curative: masajul, înotul, foamea. Cel puțin faceți înviorare și plimbări pe jos. Astăzi este cea mai potrivită zi pentru cumpărarea unui abonament la sală de gimnastică sau pentru programare la medic. O atenție deosebită acordați nutriției: petreceți această zi fără mîncare dulce și grea. Orice proceduri de curățare vor fi benefice – astăzi organismul trebuie să scape de toxine.

Ziua a 7-a:

Ocupați-vă de familie și de planificarea familială. Rămîneți cu familia – discutați despre următoarea vacanță și achiziții importante. Nu admiteți certuri – dimpotrivă, cumpărați un cadou consoartei dvs., destăinuiți-vă în dragoste. Luați o cină romantică sau plimbați-vă împreună. Nu planificați pentru această zi mersul prin instanțe. Este o zi a dragostei și visării – dacă totuși destinul vă va impune să vă ocupați de documente, verificați semnătura fiecăruia: probabilitatea comiterii unor erori este foarte mare. În schimb se dezvoltă cu succes toate tranzacțiile și acordurile de parteneriat atît creative, cît și financiare.

Ziua a 8-a:

Ziua propriului "eu" și a căutării sensului vieții. Astăzi este mai bine să vă îndepărtați de oameni și să vă gîndiți la voi – să înțelegeți greșelile, să analizați succesele, să stabiliți prioritățile. Nu participați la bîrfe, evitați problemele altor persoane și nu dați sfaturi. Contactele intime sînt excluse – conștiința este îndreptată spre interior. Gîndiți-vă la lucrurile ce vă împiedică și încercați să le eliminați: relații sau proiecte.

Ziua a 9-a

Stabiliți programul de divertisment și odihnă. Dacă este posibil, luați o zi liberă: faceți o călătorie scurtă – cel puțin prin oraș. Gîndiți-vă la o ocupație interesantă pentru suflet: o expoziție, o piesă, o petrecere veselă. Cumpărați o revistă despre călătorie, citiți despre atracțiile neobișnuite și monumentele culturale. Dacă timpul permite, ieșiți în natură. Nu pierdeți ocazia de a comunica astăzi cu oameni de altă naționalitate – puteți obține cunoștințe importante. Orice curs de formare în această zi este o contribuție la viitorul succes. Asigurați-vă că ați făcut acte de caritate – sacrificiul vi se va întoarce sub formă de autoritate și respect.

Ziua a 10-a:

Azi puneți bazele unor succese financiare și de carieră. Gîndiți-vă la următoarele proiecte și planuri. Stabiliți obiective clare pentru viitor și neapărat notați-le (subconștientul percepe gîndurile înregistrate ca pe un fapt împlinit). Gîndiți-vă la veniturile dvs. și la modalitățile de creștere a acestora – de exemplu, planificați-vă perfecționarea profesională. Dacă deja conduceți o companie, puteți ajuta pe altcineva să obțină succes. Ajutorul oferit astăzi se va întoarce ca un bumerang. Sunați-i pe părinți.

Ziua a 11-a:

O zi importantă pentru identificarea prietenilor adevărați. Oricine v-a sunat, a scris pe rețele sau a amintit cumva ziua dvs. de naștere, deși cu puțină întîrziere, este demn de încrederea dvs. Astăzi este destul de posibil să sărbătoriți încă o dată ziua de naștere, organizînd o petrecere informală. Dar dacă cineva dintre prietenii apropiați provoacă un conflict, trageți concluzii: în această zi devin activi în special răuvoitorii. Ziua este potrivită pentru schimbări serioase: convertirea la o religie sau adoptarea cetățeniei străine, logodna sau înregistrarea căsătoriei. Fiți atent cu aparatele de uz casnic – astăzi există un pericol traumatic sporit.

Ziua a 12-a:

Creați o aură de bunătate în jurul dvs. Aceasta este o zi a iertării și recunoștinței: dacă puteți merge la biserică, puneți o lumînare pentru sănătatea tuturor celor care v-au supărat și eliberați-vă de durere. Cereți Forței Supreme să vă dea dragoste pentru oameni și posibilitatea de a face bine. În această zi fiți deschiși la orice energie plină de har. Mulțumiți-I lui Dumnezeu pentru viață, pentru capacitatea de a visa, de a vedea și de a auzi, de a vă realiza planurile. Nu participați astăzi la companii zgomotoase. Dacă cineva vă v-a cerut ajutorul, nu refuzați. Aceasta este cea mai potrivită zi pentru renunțarea la obiceiurile dăunătoare.

Aceste 12 zile creează o platformă pentru viitorul apropiat. În ele este totul: dragoste, muncă, distracție, familie, conștiința de sine – adică toate cele mai importante aspecte ale unei vieți fericite. Încercați să îndepliniți dacă nu toate punctele, atunci cel puțin o parte dintre regulile pentru fiecare zi – atunci veți reuși realizarea planurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?