X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Nucile și scorțișoara îți asigură un ten neted și strălucitor. Vezi rețeta

29 iul. 2018,, 01:30   Externe
7246 1

Odată cu vîrsta, organismul nostru suferă multe schimbări. Acestea sînt absolut inevitabile, dar prin metode alternative putem aduce o stare de bine și de frumusețe a pielii noastre.

Toate femeile își doresc un ten perfect, fără neajunsuri, riduri sau cicatricele care par inestetice. Lipsa colagenului duce la apariția ridurilor, care odată cu vîrsta devin tot mai pronunțate și evidențiate. Sunt mai multe tipuri de riduri: cele statice, dinamice și ridurile care se pliază.

Apare înălbirea părului, pete pe față, riduri și imperfecțiuni care, de cele mai multe ori, le pun pe femei să scoată din buzunar pentru a procura nenumărate feluri de creme și soluții de îngrijire a feții. Nu de fiecare dată s-au adeverit a fi cele mai eficiente. De aceea, noi venim cu o metodă tradițională, obișnuită și economă de a-i oferi tenului feței un luciu aparte și o prospățime desăvîrșită.

Iată ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta ta:

  • o lingură de suc de lămîie;
  • o lingură de nucșoară;
  • o lingură de pudră de scorțișoară;
  • o lingură de miere naturală de albini.

Se mixează toate aceste ingrediente pînă se obține o pastă omogenă. Se spală fața cu apă călduță și se usucă cu un prosop curat. Iar amestecul se aplică ușor pe zonele mai sensibile o dată în săptămînă. Cu mișcări circulare se masează fața. Se lasă preț de 15 minute, după care fața se clătește cu apă călduță. Poate fi folosită după aceasta o cremă hidratantă sau ulei de cocos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?