X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce a purtat Kate Middleton la aniversarea nunţii “de platină” a Reginei ? (FOTO)

22 noi. 2017,, 04:00   Externe
4318 0

Kate Middleton a venit la 70-a aniversare a căsătoriei Reginei Elisabeta a II-a împreună cu soţul ei, prinţul William, şi fratele acestuia, prinţul Harry

Întreaga familie regală s-a reunit pentru a sărbători a 70-a aniversare a căsătoriei reginei Elisabeta a II-a (91 de ani), şi a soţului său, prinţul Philip (96 de ani), la castelul Windsor. Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a a organizat un dineu privat pentru a-şi serba nunta de platină, cea mai lungă căsătorie din istoria regatului britanic.

La dineu, Kate Middleton (35 de ani), a purtat un colier de perle care i-a fost împrumut însăşi de Regină şi o rochie semnată de Diane Von Furstenberg care a costat 785 de lire sterline (4.132 de lei). Soţia prinţului William (35 de ani) este foarte apropiată de Elisabeta a II-a în acest moment. Colierul a mai fost purtat chiar de Regină, dar şi de mama prinţului William, regretata prinţesă Diana, care a sfîrşit într-un accident de circulaţie în 1997, la numai 36 de ani.


De la dineu nu au lipsit prinţul Charles, soţia acestuia, Camilla Parker-Bowles, prinţul Harry. Acesta din urmă nu a venit însoţit de iubita sa, actriţa Meghan Markle.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?