Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Minorul, care a împușcat băiatul de 7 ani din Telenești, și tatăl său, eliberați din arest

21 noi. 2017,, 15:08   Societate
3687 1

Minorul de 14 ani, care și-a împușcat prietenul de doar 7 ani dintr-o armă de vînătoare în timp ce se jucau, și tatăl său au fost eliberați din arest, după ce, anterior, au fost reținuți pentru 72 de ore.

În concret, procurorii de caz au cerut mandate de arestare pentru cei doi, însă instanța i-a eliberat, aplicîndu-le interdicția de a nu părăsi țara. Hotărîrea în cauză, însă, poate fi atacată la Curtea de Apel în termenii stabiliți de lege.

Reamintim că pe numele băiatului fusese deschisă o cauză penală pentru omor din imprudență, iar pe numele bărbatului - pentru păstrarea neglijentă a armei de foc.

Corpul neînsuflețit victimei a fost depistat într-o fîntînă din satul în care a avut loc tragedia. Ulterior, rezultatele preliminare ale expertizei medico-legale au arătat că acesta a murit din cauză că a fost împușcat cu o armă de vînătoare în umăr.

Micuțul a fost dat în căutare de părinți, după ce nu s-a întors acasă de la joacă. Potrivit poliției locale, el s-a jucat împreună cu minorul, găsit vinovat, cu o armă de vînătoare a tatălui bănuitului, iar în momentul în care ar fi vrut să pună arma la loc, ar fi avut loc tragedia.


Mai mult, suspectul a povestit oamenilor legii că ar fi încercat să-l spele pe prietenul său de sînge, însă la scăpat în fîntînă. Acesta nu a alertat poliția de frică, însă i-a dezvăluit unei rude tot ce s-a întîmplat. Investigațiile continuă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?