X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ședință ascunsă la CMC

26 iul. 2013,, 12:50   Societate
3455 0
Foto: chisinau.md
Consilierii liberali și comuniști din cadrul Consiliului municipal Chișinău se întrunesc astăzi pe ascuns în ședință. Declarația aparține consilierului liberal-democrat în cadrul CMC, Ghenadie Ivașcenco, și a fost făcută pentru NOI.md.

Ghenadie Ivașcenco susține că ședința este preconizată pentru ora 14.00. ”S-au întîlnit aseară și s-au înțeles ca astăzi, la ora 14.00, să se întrunească pe ascuns și să voteze proiectele introduse ieri pe ordinea de zi. Este vorba despre proiecte cu barbă – cele mai mari măgării care n-au trecut timp de un an și jumătate prin consiliu. Acestea au fost incluse cu hurta pe ordinea de zi și votate la pachet fără avizele comisiilor, cu încălcări grave de procedură și regulament. Astfel de încălcări CMC n-a cunoscut nici în perioadele cele mai sumbre. Este ”tîrgul grotesc” al PCRM și PL. Sînt întîlniri regulate între primar, PCRM și propria fracțiune, o coaliție ascunsă. Deciziile nu se iau în consiliu, dar între partide. În genere, în a doua jumătate de an, PL și PCRM vor vota împreună viceprimarii”, a precizat consilierul PLDM.

Ieri, 25 iulie, consilierii PLDM au părăsit sala de ședințe a CMC, pe motiv că le-a fost refuzată propunerea de a include pe ordinea de zi un proiect de anulare a altuia cu privire la darea în locațiune a unor încăperi din strada Nicolae Iorga 15 Partidului Liberal.

După cîteva ore, președintele ședinței de ieri, Igor Lupulciuc, consilier PCRM a anunțat că ședința se amînă pentru data de 5 septembrie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?