Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Distracții periculoase pe traseul Chișinău-Băcioi. Reacția INP

20 noi. 2017,, 09:21   Societate
3518 0

Poliția Republicii Moldova a primit o informație precum că pe traseul Chișinău-Băcioi se desfășoară curse auto ilegale.

Inspectoratul Național se Patrulare s-a autosesizat și a au mers în locul cu pricina pentru a verifica. Cînd au ajuns, însă, ce să vezi? Țipenie de mașină nu era!

„Ofițerii de patrulare au reacționat prompt şi au verificat traseul menționat. Astfel, vă informăm că la moment careva curse nu sînt”, susțin reprezentanții IPN.

Totuși, INP atenționează conducătorii auto că patrularea va fi intensificată pe drumurile naționale întru prevenirea curselor ilegale pentru siguranța cetățenilor.

De menționat este că, RCR interzice desfășurarea de concursuri, antrenamente sau curse cu vehicule pe drumurile publice fără autorizarea de administratorul drumului respectiv și avizate de poliție. Organizatorii sînt obligați să întreprindă toate măsurile necesare pentru desfășurarea în siguranță a acestora, precum și pentru protecția celorlalți participanți la trafic. Şoferii care nu respectă această obligațiune sînt sancționați conform legislației cu o amendă de la 1350 pînă la 1500 lei şi 4 puncte de penalizare.


Totodată, INP încurajează cetățenii și mulțumește celor care sînt receptivi la prevenirea încălcărilor RCR.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?