X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cașu: Am votat pentru o Primărie transparentă

19 noi. 2017,, 10:50   Capitala
2859 0

Vicepreședintele Partidului Politic Partidul Nostru, Ilian Cașu, a votat „pentru o Primărie transparentă în municipiul Chişinău, pentru o Primărie care ar funcționa la fel ca cea din Bălți”.

După ce şi-a exercitat, duminică, dreptul la vot, Cașu a declarat pentru presă că o instituţie transparentă este o instituție fără corupţie, transmite IPN.

Ilian Cașu a menţionat că a votat împotriva distrugerii parcurilor centrale, dar şi împotriva împînzirii orașului cu gherete. Acesta a mai spus că a votat împotriva dezordinii din grădinițe şi împotriva distrugerii centrului istoric al orașului.

Vicepreședintele PPPN a mai spus că referendumul este un instrument democratic, prin care cetățenii pot influența mersul lucrurilor în ţară şi în oraș, însă anumite partide s-au străduit să-i dea o conotație geopolitică. Dacă nu va fi evitat elementul geopolitic, riscăm să rămînem în dezordine.

Către ora 09.20, rata de participare la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău constituia 1,45%, ceea ce reprezintă peste nouă mii de alegători.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?