Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Diacov îl sfătuiește pe Băsescu să-și caute de treabă

17 noi. 2017,, 12:10   Politică
4012 10

Președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, critică faptul că fostul președinte al României Traian Băsescu încearcă să-și facă loc prin tot felul de jocuri în politica moldovenească, comunică NOI.md.

Politicianul susține că fostul demnitar român s-a irosit ca politician la București și încearcă acum să-și găsească loc în politica de la Chișinău, însă nu este binevenit, după cum a sugerat Diacov.

„Această persoană, care a pus pe brînci practic politica la București, ceea ce e astăzi la București e în mare măsură meritul și contribuția dlui Băsescu, el a pus cap în cap toate forțele politice de acolo, care nu se pot clarifica nici astăzi, și el după ce «a rezolvat» totul acolo, a rămas cu un rating 2%, a trecut Prutul și vinde iluzii acum în Republica Moldova, așa cum a spus-o. Eu cred că moldovenii și singuri se vor descurca”, a comentat Diacov la emisiunea „Important”.

Democratul a mai remarcat că singura menire a lui Traian Băsescu este să ridice ratingul partidului fostului liberal Anatol Șalaru, iar rolul de Mesia pe care și-l atribuie este ridicol.

„Sfatul meu este să-și caute de treabă, pentru că noi tot cu noi vom rămîne să ne clarificăm aici. Mă uit cum ziariștii noștri aleargă după Băsescu, de-abia reușește de la televiziune la televiziune. Eu cred că el n-are ce face la București, el e artist așa în mare măsură și, cum se spunea la București, președinte – jucător, acolo nu mai are cu cine juca, nimeni cu el nu se joacă. A venit în Moldova și este purtat în brațe de televiziunile de la noi, crezînd că este un fel de Mesia…”, a adăugat Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?