Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Oliva Ristorante și Paynet. Loialitatea începe cu noi ! ©

17 noi. 2017,, 11:01   Business
2871 0

Mai mult de un an de zile rețeaua de restaurante OLIVA este partenerul companiei PAYNET. Ce se subînțelege prin acest parteneriat ?

5 % bonus la nota de plată (oricînd ) + 50% reducere – la orice pizza ( Valabil doar 1 dată și doar pentru studenți care au primit cardul Paynet în incinta Universității).

“Compania Paynet este mai întîi de toate o companie de FinTeh, motiv pentru care putem satisface orice poftă de dezvoltare în cadrul unui parteneriat durabil. Rețeaua de restaurante Oliva este acel exemplu de partener la care se aplică formula Win-Win-Win adică Oliva – Paynet și client toți au de cîștigat.“ a spus Boris FOCA, Project Manager Paynet.

“Suntem încîntați de acest parteneriat din 3 motive. Mai intîi de toate grija pentru oaspeții noștri. Atît timp cît există o nouă soluție de plată, de loialitate, restaurantul nostru este foarte responsabil la acest capitol. Mereu sîntem pentru comoditatea oaspeților noștri de aici și a rezultat punctul de pornire a colaborării noastre. Un alt motiv pentru care sîntem plăcut surprinși de aceasta colaborare este seriozitatea partenerului și abordarea profesionistă. Și nu în ultimul rînd vreau să menționez Soluția tehnică unică de loialitate. Soluții de loialitate în piață sînt destule dar rețeaua de restaurante Oliva iși permite să conlucreze doar cu cei mai buni”. – a spus Olga ZGLAVOCI, Director Operațional Oliva

“Avem o istorie productivă alături de rețeaua de restaurante Oliva, sînt mereu deschiși la inovații și foarte receptivi la solicitările și ideile propuse de către Paynet. Avem ca scop să ne susținem reciproc și să realizăm împreuna proiecte care încă nu s-au mai văzut pe piața Republicii Moldova ” a spus Ana PATRACHI, Loyalty Manager Paynet.

menționăm că,

Rețeaua de restaurante Oliva - este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraneană, preponderent din cea italiană, dorim să familiarizăm publicul din Republica Moldova cu o bucătărie de înaltă calitate, menținînd standardele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?