X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Candu a RĂBUFNIT la adresa lui Sandu: „Joacă rolul unei sfinte, dar nu este

16 noi. 2017,, 16:41   Politică
3720 2

Președintele Parlamentului și vicepreședintele Partidului Democrat (PD), Andrian Candu, i-a dat o replică dură liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, care îl acuză pe Vlad Plahotniuc de uzurparea puterii în stat.


Candu a menționat că a promis că nu va ataca partidele de dreapta, dar a adăugat că, atunci când PD va fi atacat, va răspunde cu aceeași monedă.


„O spun cu compasiune și, pe alocuri, cu regret că Maia Sandu nu este o sfântă. Ea doar joacă rolul unei sfinte în politica moldovenească. Sa nu uite Maia Sandu că vine din PLDM, care e cel mai corupt partid și care a adus dezastru în R. Moldova. Până la urmă, Maia Sandu este chinuită din cauza că provine dintr-un partid care a făcut acest dezastru și ea a tăcut.

Ea a tolerat inclusiv acele scheme de corupție și schemele legate de frauda bancară. Maia Sandu este nevoită să se prefacă zi de zi, pentru că dacă ar încerca să fie cinstită, atunci probabil ar trebui să plece din politică. Ea, cu regret, nu poate să îmbrace tricoul PLDM-ului pe care l-a purtat în campania electorală din 2014, deoarece acele tricouri au fost cumpărate pe banii furați de PLDM. Dacă ar îmbrăca acel tricou și ar sta în fața oglinzii și ar declara cât de curat este, atunci probabil că oglinda ar crăpa. Regret că ea face spectacol din sinceritate și vrea să pară că e sfântă, când de fapt nu face altceva decât să joace un rol de prost gust”, a declarat Candu astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?