Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Echipa care a devenit lider al Campionatului Național de Tenis de Masă

16 noi. 2017,, 14:59   Sport
1976 0

Formația Fluefarm Chișinău a devenit lider în clasamentul Campionatului Național de Tenis de Masă, concurs pe echipe, după încheierea etapei a doua, relatează Moldpres.

Ea conduce în top cu 39 de puncte acumulate, în timp ce fostul lider, echipa din Bălți, a trecut pe locul doi fiind depășită cu un punct. ”Am jucat foarte bine în etapa a doua. Am cîștigat toate meciurile programate. Inclusiv întîlnirea cu bălțenii, care s-a încheiat cu scorul 4-1. Ne-am luat astfel revanșa pentru înfrîngerea suferită în prima etapă a turneului (3-4)”, a declarat astăzi pentru Agenție sponsorul și jucătorul echipei Fluefarm, Igor Bobeică.

„Mi-am adus și eu contribuția la saltul făcut în clasament. Am învins în șase meciuri disputate. Dar greul principal al partidelor desfășurate l-au suportat maeștrii sportului Denis Țerna și Igor Ni, multipli campioni naționali. Ei au cîștigat în toate partidele programate”, a precizat Igor Bobeică. Din componența echipei mai face parte Igor Bectaș.

Etapa a treia a campionatului, ultima, se va desfășura pe 17-18 noiembrie la sala specializată a Universității de Stat din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?