Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Naționala de tineret a pierdut în fața Cehiei

15 noi. 2017,, 15:21   Sport
2438 0

Selecționata de tineret a Moldovei a suferit a cincia înfrîngere în preliminariile Campionatului European din 2019. Tricolorii au cedat pe teren propriu în fața Cehiei, cu 1-3.


Andrei Macrițchii a dechis scorul în minutul 11, dar bucuria gazdelor a durat doar patru minute, Luka Provod reușind egalarea. După pauză, jucătorul echipei Zlin, Ondrej Baco a dus-o pe Cehia în avantaj, în minutul 60. Moldova putea să egaleze prin Vitalie Damașcan, dar golgheterul Diviziei Naționale a lovit bara. Karel Knejzlik a stabilit scorul final în minutul 71. Cehia putea să cîștige la un scor categoric, dar portarul Nicolae Cebotari a parat lovitura de la 11 metri executată de Ondrej Mihalik.

În urma acestei înfrîngeri, Moldova a rămas pe penultimul loc, cu trei puncte la activ. „A fost un meci echilibrat, dar din nou am pierdut din cauza greșelilor individuale”, a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei de tineret, Dănuț Oprea. Următorul meci din preliminarii, Moldova îl va susține pe 27 martie pe terenul liderului grupei, selecționata Croației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?