Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon a promulgat rectificarea Legii bugetului de stat

15 noi. 2017,, 12:33   Economie
3173 0

Șeful statului a anunțat astăzi că a promulgat rectificările adoptate de Parlament la Legea bugetului de stat pentru anul curent, comunică NOI.md.

Rectificările au fost necesare pentru a include în document componenta de cheltuieli pentru desfășurarea referendumului de revocare a primarului Dorin Chirtoacă.

„Am promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru anul curent astfel ca referendumul din municipiul Chișinău să se desfășoare în conformitate cu legislația și fără impedimente”, a comunicat Dodon.

Demnitarul a cerut tuturor instituțiilor abilitate, în special Comisiei Electorale Centrale, să asigure buna desfășurare a plebiscitului local.

„Referendumul este cea mai directă și bună formă de participare și, probabil, la momentul de față, una dintre puținele modalități reale de a da aprecieri activității unui funcționar. Pentru prima dată în istoria Republicii Moldova, această procedură va fi desfășurată la nivel de capitală, ceea ce are și o importanță națională. Indiferent de opțiunile politice, de culoarea și preferințele geopolitice, rog ca locuitorii municipiului Chișinău să iasă la referendum și să expună poziția pe care o împărtășesc”, a declarat Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?