Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ambasada Olandei în Moldova, interesată în susținerea reformelor în justiție

15 noi. 2017,, 11:41   Politică
2698 0

Ambasada Olandei în Moldova s-a arătat interesată în susținerea reformelor în justiție, notează NOI.md.

Totodată, reprezentanții Ambasadei au discutat despre reformele derulate în domeniu în cadrul unei întîniri cu ministrul Justiției, Vladimir Cebotari.

Potrivit ambasadorului Olandei, Stella Ronner Grubacic, respectarea drepturilor omului prin prisma unor cazuri sonore, modificările legislative privind activitatea organizațiilor comerciale, modul de implementare a reformelor pentru impact pozitiv, de consolidare a democrației, sînt unele dintre cele mai importante obiective ce urmează a fi realizate de țara noastră.

Oficialii au făcut un schimb de opinii referitor la evoluțiile din domeniu, percepțiile societății și ale partenerilor europeni.

Vladimir Cebotari a informat despre ultimele realizări și inițiativele promovate în domeniu, dar și despre segmentele restante, pentru a căror remediere se vor canaliza eforturile în următoarea perioadă.


A fost menționat faptul că majoritatea acțiunilor întreprinse au fost focusate pentru ajustarea legislației, iar viziunea pentru următoarea strategie este punerea acestora în practică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?