Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un angajat al Ministerului Finanțelor candidează la șefia ANI

14 noi. 2017,, 17:17   Societate
3044 0

Francisco Talmaci, angajat al Inspecției Financiare din subordinea Ministerului Finanțelor, și-a înaintat candidatura la funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate, comunică NOI.md.

Inițial, Talmaci s-a înscris în concursul pentru funcția de vicepreședinte al ANI, iar în urma probelor susținute a obținut 48,95 puncte.

La concursul pentru suplinirea funcției de președinte al ANI mai participă alți doi candidați: Rodica Antoci, şef al Laboratorului de expertize judiciare criminale din cadrul Centrului Național de Expertize Judiciare, și Lidia Chireoglo, ofiţer superior de urmărire penală din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie,

În conformitate cu prevederile legislației, urmare a verificărilor efectuate de către SIS și CNA, precum și a procesului de admisibilitate din partea membrilor Consiliului de Integritate a dosarelor depuse de candidați, aceștia pot fi înscrişi la concursul pentru funcţia de preşedinte al ANI.

Comisia de concurs s-a adresat Serviciul de Informații și Securitate în vederea obținerii informațiilor relevante despre candidați, ca ulterior comisia să adopte o decizie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?