Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Naţionala de tineret va juca cu Cehia la Chişinău

14 noi. 2017,, 12:51   Sport
2295 0

Naţionala de tineret a Republicii Moldova va juca azi, ultimul meci din acest an. Tinerii tricolori se vor confrunta pe teren propriu cu reprezentativa similară a Cehiei în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2019.


Echipa noastră a pierdut ultimele patru meciuri din grupă. Discipoli lui DănuŢ oprea sînt încrezători că vor putea întrerupe seria neagră.

"Venim după o perioadă nefastă. Asta este realitatea. E ultimul meci din acest an. Jucăm acasă în faţa propriilor suporteri. Trebuie să demonstrăm că putem să jucăm fotbal şi că sîntem la un nivel mai înalt decît cel din campionatul nostru. Trebuie să arătăm tot ce e mai bun", a spus atacantul Moldovei U-21, Alexandru Boiciuc.

"Selecţionata Cehiei este foarte puternică şi va fi un meci foarte greu, însă noi ne-am pregătit foarte bine şi sînte încrezători că vom obţine un rezultat pozitiv", a spus fundaşul Moldovei U-21, Denis Marandici.

Selecţionata ţării noastre este pe penultimul loc în grupă cu 3 punte acumlate, iar Cehia se poziţionează cu o treapăt mai sus cu 4 puncte, dar şi are cu 2 meciuri mai puţin disputate decît "tricolorii".

"Pregătirile decurg normal. Sperăm ca la ora meciului să fim pregătiţi şi să dăm marea bătălie. Fiecare meci este important, avînd plusuri şi minusuri. Încercăm să găsim cît mai multe plusuri pentru că de minusuri e sătulă toată lumea", a spus selecţionerul Moldovei U-21, Dănuț Oprea.

Meciul dintre Moldova şi Cehia se va disputa pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 17:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?