X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Lukașenko a declarat despre activizarea NATO

13 noi. 2017,, 20:00   Externe
2141 0

Președintele Belarusului, Alexandru Lukașenko, a declarat despre faptul că țara lui și Rusia se confruntă cu activizarea NATO.

"Ceea ce se întîmplă la granițele cu Belarus este reflectarea în oglindă a graniței cu Kaliningradul. Ne ciocnim față în față, frunte-n frunte, cu activizarea NATO. Și în economie, știți dvs., și în comerț, toată lumea are propriile interese acolo. Nu voi spune că ne iubesc prea tare: atît pe voi, cît și pe noi, Rusia și Belarusul", citează Agenția Belta spusele lui Lukașenko.

Potrivit spuselor lui, "există fapte concrete" și acestea vorbesc despre faptul că belarușii și rușii nu pot conta pe nimeni. "Sper că vom continua să dezvoltăm relațiile noastre, anume în sensul că nu sîntem străini, avem o singură Patrie. Noi nu împărțim Rusia și Belarusul cu granițe. Întotdeauna puteți conta pe Belarus. Într-un moment dificil, întotdeauna vom pune umărul", a concluzionat el.

La mijlocul lunii octombrie, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a menționat că Rusia este pregătită pentru o interacțiune echitabilă cu Statele Unite, UE și NATO.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?