X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Fratele lui Dorin Chirtoacă a „fugit” în România

13 noi. 2017,, 09:14   Politică
7334 4

Fratele lui Dorin Chirtoacă, Lucian Chirtoacă ar fi fugit în România de frica unui dosar penal, în contextul acțiunilor, „ilegale” (n.r. declarația lui Mihai Ghimpu) în care este implicat primarul suspendat al capitalei. Declarațiile au fost făcute pentru UNIMEDIA de liderul PL Mihai Ghimpu.

„Nu cunosc despre existența unui dosar penal. Se află în România pentru că a înțeles că fratele este arestat suspendat, referendum organizat ilegal și aici se pune o întrebare. Face să fie aici sau nu, dacă legile nu funcționează”.

„Dacă la noi te arestează fără probe, fără încălcând legea, orice cetățean se teme. Și în cazul lui are mamă care o doare”, a precizat Ghimpu.

Solicitată de UNIMEDIA, Procuratura ANTICORUPŢIE a declarat că va veni ulterior cu o reacție.

Lucian Chirtoaca, fratele primarului suspendat Dorin Chirtoacă, s-a întânit cu tinerii care își fac studiile la Iași. Dânsul i-a îndemnat să nu iasă la referendum. Cel puțin așa a declarat în cadrul unui interviu.


„Ce aș indruma pe cetatenii din Republica Moldova este sa nu iasa la acest referendum pentru demitere pentru ca este abuziv si ilegal” a spus Lucian Chirtoaca, transmite presa locală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?