Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Deschiderea Oficiilor Poștale în raionul Briceni, s. Corjeuți și s. Caracușenii Noi ©

10 noi. 2017,, 14:21   Societate
2817 0

Locuitorii satelor Corjeuți și Caracușenii Noi, raionul Briceni se pot bucura astăzi de deschiderea noilor Oficii Poștale în localitate, unde vor putea achita facturile, ridica pensiile, indemnizațiile, dar și vor putea beneficia de întreaga gamă de servicii financiare.

Pornind de la planurile de modernizare a unui număr tot mai mare de Oficii Poștale din țară, „Poșta Moldovei” tinde să presteze servicii de calitate în conformitate cu standardele europene, astfel încât clientul să simtă grija și suportul nostru.

Deschiderea unui număr tot mai mare de Oficii Poștale în localități, asigurarea condițiilor necesare de lucru, utilarea cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților sunt obiectivele întreprinderii pentru anul 2017, pe care le realizăm cu succes.

Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți Directorul General al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas; Președintele raionului Briceni, Mihail Gnatiuc; Directorul Centrului de Poștă Bălți, Gutu Vasile; Directorul Centrului de Posta Ocnița, Simionca Marina; Directorul Centrul De Poștă Briceni Cristina Schibinschi; Primarul s. Corjeuți, Andronic Victor și Candidatul la funcția de Primar s. Caracușenii Noi, Viorica Oleinic; Șeful Departamentului Logistica, Veaceslav Dragot; Șefa Direcției Marketing și Vânzări, Elena Ganciucova.

În cadrul evenimentului, Directorul General al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a subliniat faptul că deschiderea noilor Oficii Poștale în raionul Briceni, s. Corjeuți și s. Caracușenii Noi era necesară datorită numărului mare de clienți din localitate „Este o zi importantă nu doar pentru angajații întreprinderii, dar și pentru clienții noștri, care începând de astăzi pot beneficia de serviciile noastre. În acest an Î.S. „Poșta Moldovei” vine în continuare cu schimbări importante, care au scopul de a ajuta atât angajații cât și clienții instituției. Le doresc tuturor lucrătorilor Oficiilor Poștale din Briceni succes și să aibă cât mai mulți clienți, pe care să îi deservească cu drag”.

Primarul s. Corjeuți, Andronic Victor și-a exprimat recunoștința pentru contribuția Î.S. „Poșta Moldovei” „Ne bucurăm că de astăzi avem încă un Oficiu Poștal în s. Corjeuți. Deschiderea acestuia va facilita accesul locuitorilor la serviciile poștale. Prin aceste deschideri, Î.S. „Poșta Moldovei” demonstrează că este o instituție modernă, care corespunde așteptărilor clienților și lucrătorilor săi.”

Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea Oficiilor Poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale este un criteriu primordial.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?