X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sandu a adresat televiziunii publice o scrisoare deschisă

8 noi. 2017,, 18:45   Politică
3526 0

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a înaintat un demers repetat postului public de televiziune, în care cere timp de emisie pentru partidele opoziției, notează NOI.md.

Sandu afirmă că, deși conducerea Moldova 1 a promis să acorde timp de emisie în cadul „Orei partidelor”, acest angajament nu a fost respectat.

„Din păcate, constatăm că TVM reacționează doar la scrisorile noastre deschise, în loc să-și îndeplinească obligațiile prevăzute de Codul audiovizualului și responsabilitățile jurnalistice. Vom pune și în continuare presiune legală pentru a determina instituția publică națională să acționeze democratic, să asigure pluralismul de opinii și informarea echidistantă a populației”, a declarat Maia Sandu.

Conducătoarea PAS s-a mai plîns de faptul că nu a fost invitată la televiziune după dezbaterea la care a participat alături de Andrian Candu.

„Ne întrebăm de ce după dezbaterea organizată la solicitarea domnului Candu și la care am fost invitată, TVM a decis să nu mai organizeze o emisiune politică „Ora partidelor” și nici să nu ne mai invite la alte emisiuni. Probabil, s-au speriat de incompetența reprezentanților guvernării”, a argumentat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?