Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Prințul Harry și iubita lui au încălcat protocol regal

7 noi. 2017,, 23:30   Externe
4197 0

Prințul Harry și Meghan Markle au apărut în public sărutîndu-se și ținîndu-se de mînă.

Cei doi îndrăgostiți trăiesc după regulile lor și nu respectă deloc protocolul regal. Harry și Meghan au reușit să înfurie toată familia regală cu anunțul lor că se mută împreună înainte de nuntă. Ei vor astfel să-și pună relația la un ultim test înainte să facă marele pas.

Meghan a făcut toate pregătirile să se mute la Londra, iar ea și Harry au început deja să-și caute o locuință Actrița a dezvăluit că ei vor să se mute împreună pentru a se convinge că au luat o decizie bună și că se înțeleg bine când locuiesc singuri și sub același acoperiș înainte să meargă la altar. Mai mult, ei au decis ca marele eveniment să aibă loc abia la sfîrșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, pentru că vor să locuiască împreună măcar un an înainte de a-și jura iubire pentru totdeauna.

Cu alte cuvinte, actrița vrea să fie sigură că nu va avea încă un mariaj eșuat, iar Harry vrea să se asigure că totul va merge bine în relația cu Meghan. Acesta este motivul pentru care el vrea ca toată lumea să știe în mod oficial că celebra actriță este iubita lui, înainte să îi devină soție.


Cu toate acestea, pînă acum prințul Harry nu a făcut nici un comentariu public despre planurile lui de viitor cu Meghan Markle, dar mezinul familiei regale vrea ca toată lumea să știe că el și starul din serialul american „Suits” au o relație cît se poate de serioasă.

Însă, el vrea să se asigure că iubirea lor va dura pînă la adînci bătrîneți și că sînt fericiți împreună și de aceea nu vor grăbi lucrurile și vor face așa cum vor ei, nu cum cere protocolul regal. Și asta, pentru că Harry nu are aceeași poziție ca fratele lui, prințul William, care va fi viitorul rege al Marii Britanii, și nu simte aceeași presiune ca el de a respecta tradițiile regale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?