Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Plahotniuc are o întrebare pentru Ghimpu și Dodon

7 noi. 2017,, 12:18   Politică
7184 12

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, respinge vehement acuzațiile precum că formațiunea sa "a preluat prin atac raider" conducerea Primăriei Chișinău, comunică NOI.md.

Argumentele aduse de socialiști și liberalii în susținerea acestei idei sînt aberante, afirmă Plahotniuc. Potrivit lui, PSRM și PL dețin majoritatea în Consiliul municipal și, cu toate astea, nu au intervenit pentru a numi primarul interimar.

„Am văzut cum socialiștii și liberalii au ieșit în fața opiniei publice cu aceeași idee - "Plahotniuc, prin atac raider și nominalizarea unor viceprimari, a preluat Primăria", sună cunoscută melodia aceasta, au mai spus-o și alții pînă acum. Vreau să-i întreb pe Dodon și Ghimpu: voi dețineți majoritatea în Consiliul municipal, atunci de ce nu puteți voi împreună numi un primar interimar, dacă oricum atît de omogen exprimați nemulțumirea față de acei care au fost desemnați? De ce lăsați PD-ul, care are doar un singur consilier în CMC, să vă pună primarul interimar și viceprimarul?”, a întrebat liderul democraților.

Politicianul a mai remarcat că, în realitate, membrii PSRM și PL sînt deranjați de numirea unor persoane noi în fruntea Primăriei, pentru că știu că va fi pus capăt schemelor corupte.

„Astăzi socialiștii și liberalii pot să facă tot ce vor în Primăria Chișinău. Ei pot să o mute chiar la Colonița, ori la Condrița, dar stau și plîng la televizor că PD-ul, cu doar un singur vot, le-a luat Primăria. Apare întrebarea firească - ei sînt neputincioși sau mint ca întotdeauna?”, a adăugat Plahotniuc.


„Capitala, astăzi, este un dezastru și ei nu pot să justifice că lucrurile stau prost pentru că Plahotniuc e vinovat. Am decis cu colegii că, indiferent cine va conduce Primăria, o să găsim o cale pentru a conlucra pentru eliminarea tuturor schemelor de corupție”, a conchis Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?